Op de Suydersee bbq competition 2018 in Zeewolde behaalde we een Grand Champion titel met onze whole hog!
1st on site | SCA Whole hog Steak by the Lake, DE 2019
1st on-site 3 rd blind | SCA Whole Hog Blues & BBQ, DE 2019
2nd blind & on-site | SCA Whole hog Betuws bbq event, NL 2019
3rd Whole hog | European championships 2017
3rd Whole hog | European championships 2017
3rd Whole hog | European championships 2017
2nd Pork | Nederlands kamioenschap BBQ 2016
3rd Pork | European BBQ 2016
1st Whole hog | Beer Fries and BBQ Hasselt BE
2nd Pork | BBQ Society Cookoff 2016
1st Pork | Tony Stone BBQ competition 2016
1st Pork | Tony Stone BBQ competition 2013
Afhankelijk van de grote, dikte en zwaarte van het dier zal de bereidingstijd verschillen. Een gemiddelde tijd op mijn spit trailers is 6 á 9 uur voor de bereiding, dit is waarom de prijs van varken wat aan de hogere kant ligt, ambacht werk en eerlijk vlees mag wat kosten en dit proef je terug.
Onze varkensleverancier zit hier vlakbij in Bathmen, hieronder meer informatie betreft de varkensboer en zijn dieren.
Piggy’s Palace bevind zich in Bathmen. Hier hebben zij 450 zeugen en 1800 biggen in Bathmen (Nederland) met daarbij een eigen PiPaPorc vleesconcept waarbij varkens buiten lopen en van de glijbanen glijden.
Piggy’s Palace is bekend geworden door haar innovatieve en creatieve ideëen, zoals varkensglijbanen en de wereldprimeur van een echte varkenskaas. Daarmee mocht hij in tv programma’s zoals Jinek en Keuringsdienst van Waren zijn verhaal doen en werd hij ’s ochtends door Edwin Evers uit bed gebeld om over zijn varkenskaas te vertellen.
Daarnaast werkt men met een Date-gate, bibaboxen en kunstgras in de varkensstal. Een eigen vleesconcept, PiPaPorc genaamd, is de basis voor een afzet van varkens. De laatste boer-burger stunts zijn de pipAdoptie waarbij een duidelijke boer-burger relatie nagestreefd wordt. Adopteer een big en breng deze zelf naar de slachterij en de ontwikkeling van een eigen “ Boer(en)burger” .
Piggy’s Palace was winnaar van landelijke “ Agrafiek Award “ in 2014 en in 2015 won Piggy’s Palace een landelijke innovatie Award voor het gezond produceren van varkensvlees. Dagelijks eten 45.000 mensen een stukje varkensvlees van Piggy’s Palace.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.