1  2  3 

BARBECUES, SMOKERS & TRAILERS

Ons bedrijf is ontstaan na het bouwen van onze eigen barbecue/smoker. De Smoke-O-Motive was de eerste, hierna volgde al snel de plannen voor nieuwe, betere en grotere. Om de beleving van een unieke bbq zo groot mogelijk te maken, bouwen wij onze eigen trailers die hier perfect op aansluiten. Dit zorgt voor ons voor het beste grill en rook oppervlakte en dus de meest ideale rollende keuken en voor de klant een unieke beleving die die perfect op de wensen van de klant aansluit.

FOODTRAILER

Elk jaar denken wij na over nieuwe opties, aanpassingen en grotere bbq's. Dit jaar werd het tijd om alles samen te voegen, de competitie bbq, festivalbbq, gemak op lokatie en een trailer waar je stil van word. Deze trailer word in de toekomst nog verder uitgebouwd met luifels etc, maar voor nu doet hij z'n werk al top!

In de voorkant van de trailer bevind zich een keuken inclusief koelkast en spoelbak. De gehele trailer is voorzien van elektriciteit waardoor we overal kunnen werken in goed licht en met de juiste keukengerei. In het midden van de trailer staat een StokesBBQ vault, ideaal voor grote partijen low and slow gegaard vlees. De rest van de trailer is per catering in te delen door extra bbq's of smokers op wielen erin te rollen of te gebruiken als uitgifte ruimte. De buitenkant is per kant verschillend zodat we hem ook al competitietrailer kunnen gebruiken met reclame van ons bbq team "The Serial Grillaz".

 

 

THE TEXAS PIT: THE LONE STAR

Na het bouwen van de Smoke-O-Motive en de Country grill wist ik eigenlijk pas wat een bbq pitmaster echt nodig heeft op lokatie. Een grill, een rookkast en veel werk en opslagruimte. Deze trailer heeft alles in één, en heeft daarom ook zijn naam verdiend als een echte Lone Star.

"Today most people associate the Lone Star with a feisty spirit of independence characteristic of true Texans. Businesses, festivals, and individuals adopt the symbol as a way to express their identity and allegiance."


Lone Star, meaning what it says. A person who is usually alone or independent and enjoys their own company.

  Bron : www.urbandictionary.com / www.utexas.edu

 

SPIT TRAILER

Interesse in varken of lam van 't spit? Lees meer over de spitroast op deze pagina of mail direct op info@stokesbbq met uw wensen.

 

CONTACT

Huddie Lee Stokes


info@stokesbbq.nl
+31 (0) 6 43 82 56 77

BEDRIJFSGEGEVENS

Ooldselaan 23C
7245 PP Laren (GLD)
Kvk 70557365
Btw 858373427B01
IBAN NL47 INGB 0006 3227 01
BIC INGBNL2A