Catering | beleving en smaakexplosie

HOMEMADE FOOD OP LOKATIE 

 1  2  3  4  5  6  7 

CHEF STOKES

Real American

In 2010 ben ik begonnen met StokesBBQ.

Van mijn hobby heb ik mijn werk kunnen maken,

mijn passie voor lekker en kwalitatief eten deel ik graag met anderen over de hele wereld!

 

FULL PACKAGE DEAL!

Wij rijden door heel Nederland naar uw bbq locatie.

Van het plaatsen van onze handmade bbq's tot aan de presentatie op uw bord.

Alles wordt tot in detail voor u verzorgd.

LET'S EAT!

Dinner is served!

Lekker tafelen, veel opscheppen vanaf het buffet,

standverkoop of genieten van exclusief fingerfood.

CATERING

Wilt u een feest extra beleving geven? Onze trailers geven een unieke ervaring op visueel en culinair gebied. Wij kunnen alles naar uw wens leveren. We rijden met onze barbecues naar u toe en zetten een compleet buffet op of zetten onze stand neer en maken de hapjes klaar die uitgedeeld moeten worden. Als de barbecue afloopt pakken wij onze spullen weer in en nemen ook de afwas weer mee naar huis.

Door het inzetten van meerdere trailers kunnen we grote groepen cateren.

Catering vanaf €24,95 p.p vanaf 50 personen

 

⦿ Custom made trailers

⦿ Awardwinning chef

⦿ Diverse buffet stijlen

⦿ Full package deal

⦿ Compleet ontzorgt

⦿ One of a kind

⦿ Eindeloze menukeuzes

⦿ Spectaculaire smaken

⦿ Homemade, fresh and bold flavours

⦿ Biologisch, vegetarisch? geen probleem!

⦿ Kwaliteit

⦿ StokesBBQ since 2010

 

Read more

 

MENUKAART

Een greep uit onze menukaart...

 

WAGYU BEEF

PICANHA STEAK

AWARDWINNING PULLED PORK

WORLD CHAMPION SWORDFISH 2016

CHOCOLATE LOVE CUPCAKES

ANGUS BEEF BURGER

 

GRANDMA LEE'S CHICKEN WINGS

HOT SMOKED SALMON

CHEESE-O-BELLO'S

IBERICO PORK CHOPS

BRISKET BEEF SANDWICH

LEE'S LAMBCHOPS

SWEET SWEET POTATO

MISSISSIPPI RIBS

CHICKEN SATEH

MARTINI SHRIMPSTICKS

MEDITERRANEAN SEA BASS

BANANOFFE PIE



Top BBQ chef! Was echt een geweldige bbq avond, volgend jaar weer?

>Bram van Herpen | 2015

Beste bbq die ik gehad heb....wat lekker!

>Martin Scheffer | 2018 | Facebook review

Zelden zo'n smakelijke hot dog gegeten. Damn, wat lekker! (4-daagse feesten, laatste avond)

>Ron Warris | 2017 | Facebook review

5 sterren! Eten was heerlijk en service was uitstekend.

>Mary Lam | 2018 | Facebook review

Alleen maar superlatieven! Gewèldig eten, super aankleding en zeer professionele mensen die het eten met liefde bereiden dat proef je tot en met de toetjes!

> Helene Vliegers 2016

Stokes heeft passie voor de BBq top en dat proef je in zijn eten !!

> Frank Klijn 2015

 

Oooooh yeah! Ain't no BBQ like a Stokes BBQ! Your pulled porc is nothing short of amazing!

> Mischa Scholten 2014

Super lekkerrrrrr

>Yvonne Hubers Timmermans 2014

My favourite food event Rollende Keukens started yesterday is on till Sunday May 12th. Great idea for tonight or tomorrow’s dinner! My favourite food trucks: Pass the peas for delicious comfort food, Stokes BBQ and the oyster boat.

>www.yourlittleblackbook.me

 

Een mooiere afsluiting van 2012 had ik mij niet kunnen wensen, ik werd in juli benaderd door Harry Havinga van BBQ Guru tevens organistor van Tony Stone Low & Slow competition of ik mee wilde doen met hem op de World Food championships op de strip in Las Vegas. Natuurlijk wilde ik dit, wat is er mooier dan mee doen op één van de hoogste podia voor bbq ter wereld.

Woensdagavond 31 oktober kwamen we aan in Las Vegas en donderdagochtend was het gelijk tijd om in te checken en de boel op te bouwen, omdat wij geen bbq’s zelf mee hadden waren we afhankelijk van anderen, gelukkig kon Harry op het laatste moment wat Ugly drum smokers regelen deze werden tegen het einde van de dag afgeleverd inclusief de tenten. Verder moesten we bij de organisatie een brandblusser, handwasstation en een koelbox regelen/huren, dit ging helaas niet van een leien dakje maar na veel vragen en wachten en vooral zelf brutaal zijn en gewoon spullen pakken of kopen hadden we de eerste dag van de competitie toch alles voor elkaar. Omdat wij allebei nog nooit op een UDS hadden gebarbequed was het best spannend.

De eeste nacht was het dus even puzzelen en ombouwen voordat we de temp goed onder controle hadden maar ook dit is goed gelukt. Als eerste ging de pulled pork er op donderdag nacht en gelukkig had ik mijn saus al gemaakt in Nederland dus dat scheelde een hoop werk. Vrijdag middag was het dan zo ver om 16:00 uur hadden we de saus ingeleverd en 16:30 uur de pulled pork. Daarna zijn we even wat gaan eten om vervolgens een powernapje te doen en om 03:00 uur de tweede sessie te starten. We begonnen zaterdag met de brisket en later in de ochtend de ribs. Nadat deze waren ingeleverd moesten we nog een uurtje wachten voor de uitslag op het podium.

Helaas geen prijzen maar dat lag natuurlijk ook niet in de verwachting als je moet competeren tegen de Grand Champions van Amerika. Er waren dan ook vele bekenden zoals Lee Ann Whippen, Big Bob Johnsen, Golden Toad, Jim Johnson en Harry Soo en nog velen anderen. Wat ik leuk vond was om de Serial Griller (mijn team heet Serial Grillaz) te ontmoeten die ook een podium plaatsje wist te bemachtigen. Ik heb er ontzettend veel geleerd en leuke mensen ontmoet, ik kan dus ook niet wachten om dit nog een keer te doen. Hieronder een kleine impressie van de World Food Championships 2012 in Las Vegas.

Meer foto's kun je vinden op onze facebookpagina.

A TRUE FAMILY TRADITION


We build 'em

We build 'em

We rub 'em

We rub 'em

We smoke 'em

We smoke 'em

We love 'em

We love 'em







Met ons BBQ competition team strijden we elk jaar over de hele wereld tegen internationale bbq teams om de best plek te bemachtigen.
Kijk voor meer informatie en waar we aan meedoen op


Grand Champion Whole hog 2018

Suydersee bbq competition

3rd Whole hog

2017 EU Championships

World Champion Swordfish

2016 @ the World Food Championships in Alabama USA!

2nd Pork

2016 NK BBQ

3rd Pork

2016 EU BBQ

CONTACT

Huddie Lee Stokes


info@stokesbbq.nl
+31 (0) 6 43 82 56 77

BEDRIJFSGEGEVENS

Kuiperstraat 66
7201 HK Zutphen
Kvk 70557365
Btw 858373427B01
IBAN NL47 INGB 0006 3227 01
BIC INGBNL2A