1  2 

BEDRIJFSFEEST

Wilt u graag een andere beleving op uw bedrijfsfeest?

Dan bent u bij Stokesbbq aan het goede adres. Onze unieke "one of a kind" custom build bbq trailers geven uw feest een bijzondere uitstraling.

Wij beschikken over meerdere trailers en kunnen daardoor grote groepen aan en een goede service verlenen. Niet alleen uitstraling is belangrijk maar zo ook de goede en eerlijke kwaliteit van de etenswaren.

Alles bij elkaar is het de perfecte combi om uw feest compleet te maken en uw personeel een onvergetelijke barbecue te laten meemaken. 

Helemaal hot op het moment zijn de foodtrucks, met onze laatste trailer creatie sluiten wij ons aan bij deze hype zodat u op het bedrijf ook kan genieten van deze festival-achtige setting.

Iets minder bekend maar ook heerlijk van de barbecue zijn fingerfoods. Deze hapjes verlenen zich uitstekend om uitgedeeld te worden op bedrijfsfeestjes. Dit is een leuke variatie op het standaard concept van lopend buffet of borrelhapjes.

Alle kruiden, sauzen en marinades worden door ons zelf bereid, daardoor zijn wij ook exclusief op het culinaire gebied. Of u nu een standaard of uitgebreid barbecue menu wilt, wij kunnen het voor u regelen zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Loopt het water u al in de mond en wilt u meer weten ? mail ons of bel op 0643825677 en wij helpen u graag verder.

 

Bedrijfscatering

BURGERLUNCH

Interesse in een Burgerlunch op de zaak?

 

Wij komen naar u toe met onze bbq's om bij u op de zaak een Burgerlunch te verzorgen. Afhankelijk van de grootte van de groep komen wij met een paar Weber bbq's of bijvoorbeeld met één van onze exclusieve bbq trailers "The Lone Star" of onze "Country Grill". 

 

Wij werken met Angus beef en Wagyu burgers!

Burgerlunch

 

SANDWICHES

Real American sandwiches zoals de "Philly Steak" of de "Sloppy Stokes"!

Geen broodje kaas maar een heerlijk verse sandwich! Deze kunnen wij bij uw bedrijf klaarmaken vanuit onze BBQ trailer.

Sandwiches

CONTACT

Huddie Lee Stokes


info@stokesbbq.nl
+31 (0) 6 43 82 56 77

BEDRIJFSGEGEVENS

Ooldselaan 23C
7245 PP Laren (GLD)
Kvk 70557365
Btw 858373427B01
IBAN NL47 INGB 0006 3227 01
BIC INGBNL2A